M. Emre ÇAMLIBEL

emreçamlıbel

Y. Kurulu Başkan Yrd.

M. EMRE ÇAMLIBEL

Re-pie Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketinde Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr.M.Emre Çamlıbel inşaat mühendisliği diplomasını Yıldız Teknik Üniversitesinden alıp yüksek lisansını ABD Boston’daki Massachusetts Institute of Technology’de tamamlamıştır. Çamlıbel’in; Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde, enerji verimliliği ve tasarrufu, enerji sistemleri, sürdürülebilirlik, karbon ticareti, finansmanı ve uygulamaları konularında doktorası bulunmaktadır. Çalışma hayatına 1992 yılında STFA’da inşaat mühendisi olarak başlayan Dr. M. Emre Çamlıbel, daha sonra ABD Boston’da Kennedy&Rossi Inc. ve Walsh Brothers Inc. şirketlerinde proje mühendisliği ve müdürlük yapmıştır. 1998’den itibaren Soyak İnşaatta Genel Müdür Asistanı olarak, ardından Soyak Holding’de Proje Geliştirme Koordinatörü olarak çalışmıştır. 2001 – 2008 yılları arasında ise Soyak Yapı’da Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi ardından da Soyak Holding’de CEO olarak görev yapmıştır. Ayrıca yurt içi ve yurt dışındaki birçok şirkette yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. Dr. M. Emre Çamlıbel KONUTDER ve İNDER Yönetim Kurulu Üyesidir. Gayrimenkul sektörü başta olmak üzere proje yönetimi ve iş geliştirme alanlarında yurt içi ve yurt dışında 25 yıldan fazla deneyim sahibidir. Boğaziçi Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olup, MIT, Columbia, Berkeley ve UTSA’de misafir öğretim görevlisidir.
 DR.M.EMRE CAMLIBEL
Founder and currently Chairman of Re-Pie Asset Management, Dr. M. Emre Çamlıbel holds a Master of Science degree in Civil Engineering from the Massachusetts Institute of Technology, Boston, USA, and a Bachelor of Science degree in Civil Engineering from Yıldız Technical University, Istanbul, Turkey. He also has a doctorate degree in energy efficiency, energy saving, trading, application and finance of carbon from Boğaziçi University in Istanbul, Turkey. M. Emre Çamlıbel started his career in 1992 at STFA in Turkey as a structural engineer and continued at Kennedy & Rossi Inc. and Walsh Brothers Inc., in Boston as a project engineer and manager afterwards. In 1998, he joined Soyak Group where he initially served as Assistant to General Manager at Soyak Construction and later as the Project Development Coordinator at Soyak Holding, followed by being the general manager and executive board member of Soyak Real Estate Development Co., and CEO of Soyak Holding finally. He is a member of the Board of the Association of Housing Developers and Investors (KONUTDER), member of the Board of the Istanbul Contractors Association(INDER). Primarily focusing on the real estate sector, Emre Camlıbel has more than 25 years of experience in project management and business development. Camlibel is a part time instructor at Bogazici University in Istanbul and visiting instructor at MIT, Columbia, Berkeley and UTSA frequently.